header-appelscha.jpg

Contact opnemen met IJgenweis Appelscha, helaas serveren wij alleen Take Away.

Reserveren? 0516 464021

Voor vragen, reserveren en meer informatie

Heb je een vraag over een arrangement of wil je meer informatie over onze streekgerechten of bosrijke omgeving, dan kan je ons bellen op nummer: 0516 464021 of vul ons onderstaande e-mailformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij snel contact met jou op. Alvast bedankt en tot zien bij IJgenweis Appelscha.

Disclaimer en privacy statement:
Als u deze website bezoekt, gelden onderstaande voorwaarden en beperkingen en stemt u daarmee in.

ALGEMEEN SAB Catering B.V. (hierna SAB) beheert de website www.ijgenweisappelscha.nl, ook voor de aan SAB verbonden ondernemingen. SAB heeft de informatie op www.ijgenweisappelscha.nl met zorg samengesteld en geproduceerd. Aan foto's en teksten kunnen geen rechten worden ontleend.
AANSPRAKELIJKHEID In geen geval is SAB, zijn functionarissen, werknemers of vertegenwoordigers aansprakelijk voor verlies, schade of kosten die voortvloeien uit het gebruik van www.ijgenweisappelscha.nl. Dit geldt ook voor defecten, virussen en andere onvolkomenheden. En voor het oneigenlijk gebruiken, wijzigen en vernietigen van informatie.
INTELLECTUEEL EIGENDOM SAB heeft auteursrechten, beeldrechten en merkrechten van deze website. Zoals teksten, ontwerpen, foto's, grafisch materiaal en logo's. Het is niet toegestaan om de inhoud en vormgeving van deze website zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van SAB te reproduceren, bewerken, distribueren of openbaar te maken. Dit geldt niet voor downloaden en printen voor niet-commerciële, informatieve en persoonlijke doelen.
PRIVACY SAB respecteert de privacy van alle gebruikers van www.ijgenweisapelscha.nl. Daarom behandelt SAB persoonlijke informatie vertrouwelijk. Data als namen, e-mailadressen en contactinformatie delen we niet met derden en gebruiken we alleen voor analyses en rapportages. Doel: onze website verbeteren. En om te zien hoe onze site wordt gebruikt. SAB kan het beleid altijd wijzigen.


Er wordt een kopie gestuurd van deze mail naar uw opgegeven e-mailadres.
Kijk voor de zekerheid in uw Reclame folder.

Let op: ‘Vink' de BOX aan als u uw mail wilt verzenden.Leuke weetjes over IJgenweis Appelscha

- Van 1 april t/m 31 oktober dagelijks geopend van 10:00-17:00 uur

- We zijn volledig verbouwd en hebben een prachtig nieuw interieur
- Er wordt voornamelijk gewerkt met biologische en streekgebonden producten
- Wij hanteren het zelfbedieningssysteem
- Ligt aan de rand van het Drents Friese Wold
- Ruime parkeergelegenheid voor auto en fiets
- Mogelijkheid voor een feest op maat

en nog veel meer...

Reacties
Van bezoekers